Viranşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Başladı

Haber Merkezi Gaphaberleri.com Şanlıurfa Haber.Süleyman TURAN

1432 kez okundu.
Viranşehir Belediyesi  Haziran Ayı Meclis Toplantısı Başladı Advert

Viranşehir Belediyesi Haziran  ayı Meclis olağan toplantısı Belediye Eş başkanı Emrullah Cin başkanlığında gerçekleşti.

Viranşehir Belediyesi  Haziran ayı  Meclis olağan toplantısını bugün belediye meclis toplantı salonunda ilk oturumunu gerçekleştirdi.  Belediye Eş başkanı Emrullah Cin'in açılış konuşması ile oturum açıldı. Eş Başkan Cin Ramazan Ayının ilk gününe denk gelen toplantının açılış konuşmasını Oruca değinerek yaptı. Cin sözlerini "Ramazan Ayını Barışın Huzurun ve Kardeşliğin ayı olmasını temenni ediyorum. Bazı dönemlerde insanlar kendilerini yoklamak durumundadır. İşte Ramazan Ayıda böyle bir dönemdir. Kendimizi aç bırakıyoruz , susuz bırakıyoruz, bununda bir sebebi var. Allahu Teala bizim aç susuz kalmamızdan zevk almıyor, buna da ihtiyacı yoktur. Aç kaldığımızda aç olan insanların açlıklarını anlıyoruz. Susadığımızda susayanları ellerine suç geçmeyen insanların hallerini anlıyoruz. Oruç tutmanın önemi burada yatıyor. Şimdi dünyamızda milyonlarca insan aç, açlıktan insanlar ölüyor ama diğer taraftan zayıflamak için milyonlarca Euro-dolar harcayan bir yığın insan var. Arada ne kadar çelişki olduğunu görüyoruz. Bu kadar çelişkinin olduğu bir yerde dünyanın en akıllı varlığı olduğu ama diğer taraftan en çok sorun olduğu insanda mevcuttur. Zayıflamaya giden para eşit şekilde dağıtılırsa aç kalan insan olmaz, mübarek Ramazan ayı buna vesile olur inşallah" sürdürdü.

Eş Başkan Cin bir aylık belediye çalışmalarına değinip " Asfaltlama çalışmalarına yarından itibaren başlayacağız. Bu yıl ilkin Kucak mahallemizde asfaltın startını vereceğiz. Eski Belediye Binası ile bitişiğindeki tarihi binanın müzeye çevrilme restoresi  Ağustos ayının sonunda biter.Yeni Şehir mahallemizde bulunan Spor Kompleksinin çalışmalarını bitirdik en kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz . 200.000 m2 parke taşı döşeme ihalesi sonuçlandı ve şehri farklı mahallelerinde şu an döşeme yapılıyor. Yeşil alan çalışmalarımız var Yenişehir mahallemizde yeni bir parkın inşası devam ediyor." diye belirtikten sonra gündem maddelerine geçildi.

Ardından Meclise sunulan önergeler ve Komisyon raporları  okunup oy birliği ile kabul edilip gerekli komisyonlara havale edildi.

Meclis Haziran ayı toplantısı yarın saat 10:00'da açılmak üzere oturum kapatıldı.

 

 

 

Urfa haberler kadın çocuk savaş gap ruhanews Şanlıurfa sağlık pkk siyaset hdp akp chp mhp dünya ortadoğu spor Türkiye şanlıurfaspor kürt türk arap İslam ırk din yaşam
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü