PINARBAŞI ÇOK AMAÇLI SALONA KAVUŞTU

Haber Merkezi Gaphaberleri.com Şanlıurfa Editör: Abdulbaki Turan

1308 kez okundu.
PINARBAŞI ÇOK AMAÇLI SALONA KAVUŞTU Advert

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon projesiyle yola çıkan Karaköprü Belediyesi, hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Pınarbaşı çok amaçlı salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesinde inşa edilen çok amaçlı salon hizmete açıldı.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Pınarbaşı mahallesi sakinleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, bir kırsal mahallede daha çok amaçlı salon açmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti. Başkan Baydilli, “Pınarbaşı kırsal mahallemiz beş tane mezrasıyla burada yapılacak hizmete ihtiyacı olan bir yerdi. Bu sebeple onlara bu hizmetin sözünü verdik, temelini attık ve bugün de açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu çok amaçlı salonumuza içerisinde muhtar evi de denebilir, köy konağı, düğün evi, taziye evi, okuma salonu da denebilir. Buradan teknik ekibimize ve kısa zamanda işi bitiren yüklenici firmaya teşekkür ederim. Burada açılışını gerçekleştirdiğimiz çok amaçlı salonun hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Baydilli, ihtiyacı olan tüm kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yaptırmayı hedeflediklerini ifade ederken, çok amaçlı salonların en önemli amaçlarının çocukların burada okuma yapmalarını, zaman geçirmelerini sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan duadan sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli açılış kurdelasını keserken, Pınarbaşı Mahallesi sakinleri başkan Baydilli’ye yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti. 

PINARBAŞI ÇOK AMAÇLI SALONA KAVUŞTU
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması