ASIL ENGELLİ, ENGEL OLMAKTIR…

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı İpekyol Gençlik Merkezi 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapmış olduğu etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı, ampute futbol takımı sporcuları ile birlikte kulüp yetkileri Serdar YILDIRIM ve İbrahim TAPIŞIK, Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ, Gençlik Merkezi eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.

1189 kez okundu.
ASIL ENGELLİ, ENGEL OLMAKTIR… Advert

Program İpekyol Gençlik Merkezinin sunumuyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR;  Malum olduğu üzere 03 Aralık Dünya Engelliler Günü sadece 03 Aralıkta engelli kardeşlerimizi hatırlamak doğru değil sizleri yılın 365 günü hatırlamak ve sizlere destek olmamız gerekiyor. Sizlerin azmini, hırsını, isteğini gerçekten taktir ediyorum. Gerçekten büyük bir azimle hayata pozitif bakıp aynı zamanda ilimizi en iyi şekilde temsil edip tanıtıyorsunuz. Ayrıca takımlarımızın sizlerin sayesinde ulusal medyada hemde süper ligde mücadele etmesi bizler için gurur kaynağı. Biz her zaman sizlerin emrindeyiz. Ayrıca sizler engelli değilsiniz. Sizleri görmeyen destek olmayanlar, hayata olumsuz bakanlar, insanlara imkânlar çerçevesinde yardımcı olmayanlar gerçek anlamda engellidir. Asıl engelli, engelliler değil engel olandır. Bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için sizlere ve programın hazırlanmasında emeği geçen personellerime teşekkür ediyorum dedi.

 

Kulüp yetkilisi Serdar YILDIRIM ve İbrahim TAPIŞIK ise;  İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ve personellerinin bizleri düşünerek davet etmeleri çok kibar ve nazik bir davranış oldu. Bizlere ve takımıza moral oldu. Gençlerle hasbihal ederek stres attık. Tüm ilin bizlere güvenmeleri ve destek olmasını istiyoruz. Gençlik Merkezi yetkililerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Dediler.

Program Gençlik Merkezi Tiyatro öğrencilerinin gösterimleri, Bağlama ve Gitar eşliğinde müzik, ardından çiğköfte ikramı ve hatıra fotoğrafı çekilerek tamamlandı.

 

ASIL ENGELLİ ENGEL OLMAKTIR…
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı