Urfa Suruç Belediyesi’nden Aşure İkramı

Suruç Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ilçe temsilciliği tarafından, Muharrem ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure Günü kapsamında halka aşure dağıtıldı.

1301 kez okundu.
Urfa Suruç Belediyesi’nden Aşure İkramı Advert

Görevlendirme Yapılan Belediyeden Vatandaşa Aşure İkramı, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Şanlıurfa’nın Suruç Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Suruç İlçe Temsilciliği tarafından, muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık bin kişiye aşure ikram edildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ferhat Sinanoğlu, TÜGVA İlçe Başkanı İbrahim Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Ercüment Türkmen, Suruç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Elmaser ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Murat Yahlizade vatandaşlara aşure dağıttı.

Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu ,bu yıl da Muharrem Ayı içerisinde aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kuran’da müjdelenen mübarek aylardan biri olan Muharrem Ayı’nın en önemli günü aşure günüdür. Aşure dağıtım etkinliğimize katılan ve bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Suruç Belediyesi’nden Aşure İkramı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti