BAŞKAN EKİNCİ GENÇLİK KÜLLİYESİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı mahallesinde yapımına devam edilen Gençlik Külliyesi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci, genç nüfusa sahip ilçede gençliğe yönelik yatırımların süreceğini belirtti.

806 kez okundu.
BAŞKAN EKİNCİ GENÇLİK KÜLLİYESİ İNŞAATINI İNCELEDİ Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen ve bitme aşamasına getirilen Gençlik külliyesinde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve hızlı bir şekilde yapımına başlanılıp bitme aşamasına getirilen Gençlik Külliyesi yükselmeye devam ediyor. Bölgede yapılan kırım ve patlatma sonucu elde edilen alanın ilçe gençliğine kazandırılacak olması bölgede büyük memnuniyet yaratıyor. İlçe gençliğine yönelik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe gençliğine yeni bir merkez daha kazandırıyor. Osmanlı Mahallesi’nde toplamda 35 bin metre kare alan üzerinde yapımına başlanılan ve ilk etabı 9.500 metre kare olan Gençlik Külliyesi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, ilgililere çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi.

Gençlik külliyesinin ilçe gençliğinin yeni adreslerinden biri olacağını ve ilçe gençliğinin kendilerine sunulan fiziki mekânlarda milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişeceğini belirten Başkan Ekinci,” Osmanlı Mahallesinde Gençlik külliyesinin inşaatındayız. Eyyübiye ilçesi genç nüfusa sahip bir ilçedir. Bu nedenle yaptığımız çalışmaların ekseninde gençler bulunuyor. Bugün de burada Eyyübiye gençliğine kazandıracağımız gençlik külliyesi inşaatındayız. Bu bölgede patlama sonucu elde edilen 35 bin metre karelik bir alanda inşa çalışmaları devam ediyor. Fiziki olarak her geçen gün yükselen binamız çok amaçlı bir bina olarak hizmet verecek. Burada gençlerle ilgili eğitim ve öğretim çalışmaları yapılacak. Yine bizlerin üstünde en çok durduğumuz hususlardan olan değerler eğitimi konusunda da gençlere eğitimler verilecek. Tüm bunların yanında alanın büyüklüğü de göz önüne alındığında yine bu alanda Eyyübiye ilçemize hizmet verecek olan hizmet binamızın bazı birimleri de burada olacak şekilde dizayn edilecek. Şuanda inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Aralık ayı sonunda, Ocak ayı içerisinde inşallah bitecek. Yaklaşık 3 bin metre kare kapalı alanı olan bir bina. Bu bittiği zaman inşallah Eyyübiye gençliğine ve vatandaşlarına en güzel ve kaliteli hizmeti vermiş olacak. Bu çevrede bulunan gençlik merkezlerimiz içinde iyi bir irtibat noktası olacak. Hepsinden de önemlisi gençlik külliyesi adı altında faaliyete girecek olan bu projemizin sonunda gençlerimizin kaliteli vakit geçirebilecekleri alan da oluşmuş olacak. Ben şimdiden Eyyübiye gençliğine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek fiziki mekânların yapımına da hızlı bir şekilde devam edecek. Özellikle gençlerimizde bizlerin yaptığı fiziki mekânları kullanıp, milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetişeceklerdir. “dedi.

BAŞKAN EKİNCİ GENÇLİK KÜLLİYESİ İNŞAATINI İNCELEDİ
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı