8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

8. Sınıf öğrencilerinin eğitimine destek olmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitaplarının dağıtımı devam ediyor. Harran'daki kitap dağıtımına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eğitime her zaman destek vereceklerini söyledi.

624 kez okundu.
8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DAĞITIMI DEVAM EDİYOR Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla hazırladığı 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitap dağıtımı devam ediyor. Yeni eğitim sistemine uyumlu bir şekilde hazırlanan kitaplar Harran İlçesinde öğrencilere düzenlenen törenle dağıtıldı. Harran İMKB Anadolu Lisesinde düzenlenen kitap dağıtım törenine: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "GENÇLERİN İYİ YETİŞMESİ LAZIM"

Öğrencilerle sohbet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gençlerin eğitimlerine önem verdiklerini belirterek, "Biz büyükler olarak belli bir noktaya geldik ve gidiyoruz ama memleket sizlere emanet edilecektir. Türkiye, Şanlıurfa ve Harran sizlere emanet edilecektir ve onun için iyi yetişmeniz lazım. Eğitimde başarıyı daha da yükseltmeniz lazım. Gençlerimizi ve çocuklarımızı seviyoruz bu nedenle eğitime ve sizlere büyük bir önem veriyoruz. Başarılı olabilmek için iyi kitap okuyacaksınız ve derslerinize her zaman daha çok çalışacaksınız. Doktor, mühendis, avukat olursunuz ve kendi toprağınıza bakarsınız. Öğretmen olursunuz kendi kardeşlerinize ders verirsiniz. Polis olursunuz kendi ülkenizi savunursunuz. Bizim için bütün meslekler çok önemlidir. Bir anne ve baba için en kıymetli şey evlatlarıdır ve bizlerde sizleri önemsiyoruz ve eğitimlerinize her zaman destek veriyoruz" dedi. 

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çiftçi ile davetliler öğrencilere kitap, futbol ve basketbol topu ile tişört dağıttı.

 

8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KİTAP DAĞITIMI DEVAM EDİYOR
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü