BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE’DE SPORLA SAĞLI BİR NESİL YETİŞMESİNİ ARZULUYORUZ

BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE’DE SPORLA SAĞLI BİR NESİL YETİŞMESİNİ ARZULUYORUZ

669 kez okundu.
BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE’DE SPORLA SAĞLI BİR NESİL YETİŞMESİNİ ARZULUYORUZ Advert

BAŞKAN DEMİRKOL, YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATINI İNCELEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde 2 bin 500 metrekare alan üzerine yapımı başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmalarını inceledi. Yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilecek havuzla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Haliliye’mizde sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Selim Polatkan, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte Devteşti Mahallesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatını ziyaret etti. İnşaatta çalışan işçilerle sohbet eden Başkan Demirkol, daha sonra çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. İnşaat alanını da gezen Başkan Demirkol’a, teknik ekip proje üzerinden de alanları gösterdi.

Yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilecek olan yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Şanlıurfa’mızda genç nüfus çoğunluktadır. Bu gençlerimizin spor ihtiyacını karşılamak amacıyla Devteşti Mahallemizde inşaatı devam eden kapalı yüzme havuzumuzun inşaatını, Başkan Yardımcımız Selim Polatkan ve teknik ekibimizle birlikte ziyaret ettik. İnşaatımız,  kapalı yüzme havuzudur, ısıtmalıdır. Yani kış, yaz kullanabilecek bir tesis olacaktır. Yazın sıcak aylarda vatandaşlarımızın serinleme ihtiyacını, kışında spor amacıyla yüzmeyi geliştirmek isteyenlerin çeşitli sosyal alanlarıyla birlikte halkımızın hizmetinde olacaktır. Bu tesisimizde, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve aynı şekilde sauna, fitness aletleri, spor alanları olacak. Aynı zamanda sosyal amaçlı kullanmaları için kafeterya, kadın- erkek mescitleri ve çeşitli idare alanları şeklinde bir tesis olacaktır. Bu tesisimizin inşaatı hızla ilerlemektedir. İnşallah daha sonrasında halkımızın hizmetine sunacağız. Haliliye Belediyesi olarak yolları, parkları, temizliğimizi yaparken, gençlerimizi de ihmal etmek istemiyoruz. Geleceğin sporcularının Haliliye’den yetişmesini ve Haliliye’mizde sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” diye konuştu.

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından inşaat alanından ayrıldı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, önemsediği gençlerin ilgi alanlarıyla ilgili çalışmalar yapan Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla geçen Haziran ayında başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, 2 bin 500 metrekare alan üzerinde yapımı devam ederken, 3 milyon 148 bin Türk Lirasına ihalesi yapılan yüzme havuzunda mescit, fitness salonu, revir ile 12,5x 25 metre uzunluğunda havuz yer alacak.

BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE’DE SPORLA SAĞLI BİR NESİL YETİŞMESİNİ ARZULUYORUZ
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı