Kadınlar tarihi yerleri Ceylanpınar Belediyesi ile gezdi

Ceylanpınarlı 500 kadın Ceylanpınar Belediyesi'nin düzenlediği gezi ile Harran ve Viranşehir'deki tarihi yerleri gezdi.

1079 kez okundu.
Kadınlar tarihi yerleri Ceylanpınar Belediyesi ile gezdi Advert

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadınlara yönelik Viranşehir İlçesinde bulunan Eyyüp Nebi Türbesi ve Harran'daki tarihi yerlere gezi düzenledi. Ceylanpınarlı 500 kişiden oluşan grup Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) kapısında toplanarak Viranşehir' e hareket etti.

 "KADINLAR MUTLU BİZ MUTLU"

Kadınlar ilk olarak Hz. Eyyüp ve Hz. Elyesa'nın türbelerini ziyaret etti. Daha sonra Hz. Eyyub'ün eşi Hz. Rahime'nin türbesine gidildi. Ceylanpınarlı kadınlar burada şifalı olduğuna inanılan sudan içti. Görevli rehber tarafından türbe hakkında bilgi verilen grup, daha sonra ise Harran'a hareket etti. Harran'daki tarihi kalıntıları ve yerleri de ziyaret eden Ceylanpınarlı kadınlara gezi boyunca Ceylanpınar Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Öte yandan "Kadınlar mutlu, biz mutlu" sloganıyla yapılan geziler, önümüzdeki günlerde de devam edecek.

 "ONLARIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçedeki kadınların mutluluğu için belediye olarak çabaladıklarını ifade etti. Atilla, "Kadınlar mutlu, biz mutlu sloganıyla bir kültür gezisi düzenledik. Amacımız ev ve iş arasındaki ikilimde sıkışan kadınlarımıza ve annelerimize rahat bir nefes aldırmak. Çünkü biz sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır. Ceylanpınar Belediyesi olarak sadece söz ile değil gerçekleştirdiğimiz projeler ile kadınlarımıza değer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler çalışmalarımız ve projelerimizde kadınlarımızın fikir ve önerilerini her zaman başımızın tacı olarak değerlendiririz. Bu anlamda ilçemizde kadınlarımız için düzenlediğimiz tarihi gezi ile hayatları boyunca unutamayacakları bir anı bırakmak istedik. Onların huzur ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Kadınlara yönelik düzenlediğimiz geziler ve sosyal etkinlikler, onları hiçbir zaman unutmadığımızın göstergesidir" dedi.

 "BU GEZİ KADINLARA RAHAT BİR NEFES ALDIRDI"

Geziye katılan Fatma Karatay, Ceylanpınar Belediyesi'nin düzenlediği gezinin kadınlara rahat bir nefes aldırdığını belirterek, "Belediyemizin düzenlemiş olduğu Harran ve Viranşehir gezisi için ben burada bulunan tüm kadınlar adına teşekkür ediyorum. Bizim kadınlarımızın Ceylanpınar'da hiçbir faaliyetleri yok. Sürekli evde oldukları ve ev işleri ile uğraştıklarından dolayı bu gezi kadınlara rahat bir nefes aldırdı. Bu güzel gezi için Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ederim. Bu gezi kadınlarımızın ömür boyu unutamayacakları bir anı olarak kalacak" diye konuştu.

 

Kadınlar tarihi yerleri Ceylanpınar Belediyesi ile gezdi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Yurdun kuzeybatı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Yurdun kuzeybatı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Yahudiye ve Samiriye'de aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi
Yahudiye ve Samiriye'de aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi