Başkan Demirkol, Sırrın Mahallesinde Çalışmaları İnceledi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesinde devam eden yol açma, dolgu, park yapım ve rutin park çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerle görüşerek, çalışmalarla ilgili de bilgiler alan Başkan Demirkol, “Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçe Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz sahada gece, gündüz demeden çalışmaktadırlar. Yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmalarımızı biraz daha sıklaştırıp, mesaimizi arttırmış durumdayız” dedi.

606 kez okundu.
Başkan Demirkol, Sırrın Mahallesinde Çalışmaları İnceledi Advert

Haliliye genelinde devam çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların taleplerini de mahallinde dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, bu kapsamda Sırrın Mahallesini ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ile Sırrın’a giden Başkan Demirkol, ilk olarak Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ile görüştü. Mahallede yürütülen çalışmalarla ilgili Muhtar Kara ile istişarede bulunan Başkan Demirkol, daha sonra sahada çalışan ekiplerin yanına geçti. Parklarda rutin çalışmalarını yürüten ekiplerle görüşen Başkan Fevzi Demirkol, mahalleye yeni kazandırılan park alanlarında da incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğünce de yürütülen yeni yol açma ve dolgu çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Demirkol, teknik ekipten de yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımız zaman kırsal, kent merkezi ayrımı gözetmeden hem kırsaldaki hizmetleri hem de merkezdeki hizmetlerimizi dengeli bir şekilde yürütecek çalışmalar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçe Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz sahada gece, gündüz demeden çalışmaktadırlar. Yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmalarımızı biraz daha sıklaştırıp, mesaimizi arttırmış durumdayız. Sırrın Mahallemizde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yol çalışmalarını inceledik. Ayrıca, Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüklerimizin birlikte yürüttüğü yeni park çalışmalarını da yerinde inceleme imkanı bulduk. Kent merkezinde Ahmet Yesevi, Sırrın, İmam Bakır, Karşıyaka ve Devteşti mahallelerimizde yeni yeşil alanlar yapıyoruz. Sırrın Mahalle Muhtarımız Sayın İbrahim Kara’nın şahsında yapmış olduğumuz bu çalışmalarımız Sırrın halkına hayırlı olsun.”

Mahalle Muhtarı İbrahim Kara da, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, bu nedenle Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Başkan Fevzi Demirkol, açıklamalarının ardından mahallede bulunan gençlerle ve vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Başkan Demirkol Sırrın Mahallesinde Çalışmaları İnceledi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Halevi: Bu kadar füze ve İHA'nın İsrail topraklarına fırlatılması tepkiyle karşılanacak
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Ukrayna Dışileri Bakanı Kuleba, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü