Urfa ipekyol gençlik merkezi Gençlerinden hastane ziyareti

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi yöneticileri ve kursiyerleri Şanlıurfa Araştırma Hastanesinde tedavi gören kanser hastalarını ziyaret etti.

660 kez okundu.
Urfa ipekyol gençlik merkezi Gençlerinden hastane ziyareti Advert

Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi, Şanlıurfa Araştırma Hastanesi yönetimi ile birlikte kurumlar arası koordinasyon kapsamında hastanede tedavi gören ve yatmakta olan kanser hastalarını ziyaret ederek moral vermek, amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten son derece memnun kalan hasta yakınları ve hastalar İpekyol Gençlik Merkezinden gelen gençlerle sohbet edip ziyaretleri için teşekkür ettiler.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Şanlıurfa Araştırma Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, amacımız Gençlere kaliteli bir hizmet sunmak adına kulüp, kurs ve derslerimizin yanında gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek, onları korumak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı bir bünyeye sahip olmalarına istiyoruz. Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesi, ruh ve beden sağlılarını korumak adına topluma uyumlu olmalarını sağlamak üzere her zaman gençlerin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) Beş şey gelmeden evvel şu beş şeyin kıymetinin bilinmesi gerekir, Bunlar İhtiyarlık gelip çatmadan evvel gençliğin, hastalıktan evvel sıhhatin, fakir düşmeden evvel zenginliğin, meşguliyetten evvel boş zamanın ve ölüm gelmeden evvel hayatın kıymetini bil, bunların hakkını ver!”  demektedir. Bizde İpekyol Gençlik Merkezi olarak gençlerimizle birlikte hastanede yatmakta olan ve tedavi gören hastaları hem ziyaret edip moral vermek, hem de sağlığın önemini kavramak üzere farkındalık oluşturmak istedik. Bu maksatla tüm hastalara sıhhat ve acil şifalar diliyorum dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ise; Tedavi gören ve yatmakta olan hastalara bir nebze olsun moral, motivasyon kazandırmak, onların yalnız olmadığı hissiyatını oluşturmak, tedavi sürecinde birkaç saatte olsun yüzlerinin gülmesine vesile olmak amacıyla etkinlik düzenledik. Şanlıurfa Araştırma Hastanesin yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eder, hastalarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum. Dedi.

Urfa ipekyol gençlik merkezi Gençlerinden hastane ziyareti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
AHEF’ten yapılan açıklamaya göre deprem bölgesindeki aile hekimleri iş bırakıyor
EURUSD analizi
EURUSD analizi