Haliliye Belediyesinden Kısas’ta Tirit Ziyafeti

Haliliye Belediyesi, Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle Kısas kırsal Mahallesinde 11. Geleneksel Tirit Ziyafetini düzenledi. Tirit ziyafetinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, “Kısas Mahallesi halkına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

894 kez okundu.
Haliliye Belediyesinden Kısas’ta Tirit Ziyafeti Advert

Haliliye Belediyesinin işbirliğiyle Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen tirit ziyafeti, Kısas Çok Programlı Lisenin bahçesinde gerçekleştirildi. Programa Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Deniz, Emin Coşkun, Emir Elden, Metin Çadırcı, Mehmet Toprak ve Hasan Kaya, Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanvekili Mehmet Konak ile vatandaşların katıldığı ziyafette, duanın ardından vatandaşlara tirit ikramında bulunuldu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol da, kurulan kazanların başına geçerek ziyafete katılanlara tirit ikramında bulundu.

 

Kısas Mahallesinde bu yıl 11’incisi düzenlenen geleneksel tirit ziyafetine Haliliye Belediyesinin de katkıda bulunduğunun altını çizen Dernek Başkanvekili Konak, “Akrabalarımız ile birlikte geleneksel olarak devam ettirdiğimiz bu ziyafetimize, Haliliye Belediyemiz bu yılda destek verdi. Başkanımız Fevzi Demirkol’a maddi ve manevi tüm destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol da, yaptığı açıklamada, “2014 yılında Haliliye Belediyesinin kurulmasından önce de devam eden Kısas Mahallemizde Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneği tarafından yürütülen tirit ikramında bugün 11’inci kez düzenleniyor. Haliliye Belediyesi olarak kurulduktan sonra da, geleneksel olarak yapılan bu tirit ziyafeti birlikte gerçekleştirmekteyiz. Kısas Mahallesi halkına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Demirkol, ziyafetin ardından Kısas’lı vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Haliliye Belediyesinden Kısas’ta Tirit Ziyafeti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Özlem Gürses: Kaku’ya göre gelecekte internet olmayacak, brainet olacak
Karaköprü’deki Esnaf Ve Vatandaşlardan Başkan Beyazgül Ve Ak Kadrolara Tam Destek
Karaköprü’deki Esnaf Ve Vatandaşlardan Başkan Beyazgül Ve Ak Kadrolara Tam Destek