Başkan Akbaş, tüm katılımcılara teşekkür etti

Şanlıurfa Sebze Ve Meyve Komisyoncuları Derneği ve Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, Tüm Bostan Sebze Meyve Komisyoncu Ve Tüccarlar Federasyonunun 5. Olağan Genel Kurulu’nun tamamlanmasının ardından tüm katılımcılara teşekkür etti.

1302 kez okundu.
Başkan Akbaş, tüm katılımcılara teşekkür etti Advert

Akbaş, yaptığı açıklamada,”TÜMESKOM Tüm sebze meyve bostan tüccarları, federasyonumuzun 5. Olağan genel kurulunu tamamladık. Türkiye’mizin 41 vilayetinden gelen, Başkan ve yönetimlerini, gümrük ve ticaret bakanlığı genel müdürlerini, URFAMIZ adına en güzel şekilde ağırladık. Aydından, Mardin’e, Keşan’dan Erzurum’a yine yeniden kenetlendik. Hâl esnaflarının sorunlarını ve çözümlerini konuştuk.

GENEL KURULUMUZUN ŞEREF MİSAFİRİ YUSUF EFE VE ENGELLİLER DERNEK BAŞKANIMIZ SN. Veysi Başkan Şanlıurfa YA, TÜM HAL CAMİASI ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Genel kurulumuza Şanlıurfa’dan katılan, Belediye başkanlarıma, Başkan yardımcılarına, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, müdür ve yetkililerine, cefakar ve de vefakar STK başkanlarıma saygılarımızı sunuyoruz. Ayrıca Federasyonumuzun tekraren genel başkan yardımcılığı görevini bizlere tevdi eden, Başkanımız sn. Burhan er ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Akbaş tüm katılımcılara teşekkür etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan "Gazete Çocuk'" yayında