AK vekil Gülpınar ve AK aday İzol Siverek ilçesinde esnaf ziyaretinde

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27.dönem Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Esnafla birebir sohbet edip hal hatır sorduktan sonra 24 Haziran seçimleri için destek istiyorlar.

1989 kez okundu.
AK vekil Gülpınar ve AK aday İzol Siverek ilçesinde esnaf ziyaretinde Advert

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27.dönem Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Siverek ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İnönü Bulvarı esnafını ziyaret eden Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27.dönem Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Esnafla birebir sohbet edip hal hatır sorduktan sonra 24 Haziran seçimleri için destek istiyorlar.

Her gittikleri yerde coşkuyla karşılanan AK Vekil adayları Gülpınar ve İzol; esnaflara, yolda karşılaştıkları vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; Türkiye olarak; 24 Haziran 2018 tarihinde Genel Seçimlere gideceğiz ve yeni dönemde milletimizi temsil edecek olan Milletvekilleri seçilecek. Türkiye’nin partisi olan AK Parti ve partinin temsilcileri olarak bizler, milletimize ve devletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için vatandaşlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini öğrenip, ilgililere söyleyerek çözüme kavuşturulmasına çalışıyoruz. Uygun taleplerini de değerlendirip faydalanmaya çalışıyoruz. Zaten en doğru işler istişareler sonucunda ortaya çıkıyor” dediler.

AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar ve AK aday Güler Kama İzol, Siverek ilçesindeki ziyaretlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimini de hatırlatarak destek istediklerinde, hemen herkesin Sayın Cumhurbaşkanımıza aşırı sevgi gösterdiklerini gördüklerini ve gurur duyduklarını belirtiyorlar.

 

 

 

 

AK vekil Gülpınar ve AK aday İzol Siverek ilçesinde esnaf ziyaretinde
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı