MHP’li Özyavuz,” Urfa’nın Sorunlarını Ancak Biz Çözeriz”

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Akçakale ilçesinde cumeyli aşiretin birlik beraberlik ve istişare amaçlı iftar yemeğine katıldı. Akçakale ilçesinde yaşayan cumeyli aşireti mensuplarının katıldığı yemeğe ilgi büyüktü.

1052 kez okundu.
MHP’li Özyavuz,” Urfa’nın Sorunlarını Ancak Biz Çözeriz” Advert

İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada; Öncelikle bu mübarek günde bizleri bir araya getiren bu programda başta İbrahim Akkurt kardeşim ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. 24 Haziran seçimlerinde bölgemizde cumhur ittifakının ortak adayı benim. Bildiğiniz üzre Ak parti ile bir ittifak yaptık ve ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bölgemizde bazı sıkıntılar olsa da bu sıkıntıları bertaraf ettik. Bu ittifak geçici bir ittifak değildir, yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde artık bir partinin tek başına iktidar olabilmesi için yüzde 51 oy alması lazım Türkiye’de hiçbir parti tek başına bu yüzdeyi alamayacağı için bundan sonra AKP ve MHP hükümet ortağıdır.
Milletvekili olmak nasip işidir ben ilk belediye başkanı adayı olduğum zaman bir oy ile seçimi kaybetmiştim daha sonraki dönemlerde üç dönem üst üstte belediye başkanlığı yaptım. Bu dönemde gerçekten Urfa’nın MHP’li milletvekillerine ihtiyacı var, Urfa’nın sorunlarını ancak bizim kadrolarımız çözer. İnşallah sizinde desteklerinizle bu dönem milliyetçi hareket partisi birden çok milletvekilini meclise gönderecek.; Dedi.
Akçakale ilçesinde yaşayan programa katılan cumeyli aşireti mensupları da bu dönem cumhur ittifakına tam destek vereceklerini açıkladı.

MHP’li Özyavuz ” Urfa’nın Sorunlarını Ancak Biz Çözeriz”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor