HDP Şanlıurfa’da çalışmalarını sürdürdü

Arefe günü Suruç’ta meydana gelen silahlı kavgada meydana gelen olayda ölen baba ve iki oğlunun taziyeleri Suruç ilçesinde ki HDP seçim bürosunda taziyeler kabul edilirken, diğer ilçelerde ise HDP’nin seçim çalışmaları devam etti.

1365 kez okundu.
HDP Şanlıurfa’da çalışmalarını sürdürdü Advert

Katliamın yaşandığı Suruç ilçesinde bulunan HDP Milletvekili adayları İsmail Telli ve Nusrettin Maçin, yaşamını yitiren yurttaşlar için taziye kabul yerine dönüştüren seçim bürosunda taziyeleri kabul etti.

Adaylardan Nimetullah Erdoğmuş Siverek ilçesinde çalışmalarına devam ederken özellikle kırsal mahallelerde seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Bir diğer Milletvekiliadayı Aliye Kızıldamar ise HDP Birecik ilçe yöneticileri ile birlikte Semt Pazarı, Sebze Hali, Kadın Üretim Pazarı ve ilçe genelinde bir çok esnafı ziyaret ederek partisine destek istedi. AKP’nin yıllardır sürdüre geldiği yanlış politikalarından zarar etmeyen tek bir esnafın bulunmadığına dikkat çeken Kızıldamar HDP’nin projeleri ile bu durumun değişeceğini ülkenin tamamına barış kardeşlik ve refahın geleceğini dile getirdi.
HDP’nin bir diğer kadın adayı Ayşe Sürücü Ceylanpınar ilçesinde bulunan çay bahçelerini ziyaret etti. Yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği Sürücü daha sonra aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Sürücü çalışmalarına akşam saatlerine kadar devam etti.
Çalışmalarına Halfeti ilçe merkezi ve mahallelerinde devam eden Öcalan yoğun bir çalışma temposuyla seçmenleriyle buluşurken, diğer bir aday Yusuf Yetim Bozova ilçesine bağlı Akmagara, Denizbacı, Aylan ve Sıcancık mahallerinde HDP’ye destek istedi.

HDP Urfa’da çalışmalarını sürdürdü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı