Adnan Oktar için tutuklama talebi

Bir haftadır gözaltında bulunan Adnan Oktar ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye götürüldü. Oktar'ın da aralarında bulunduğu 32 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

1053 kez okundu.
Adnan Oktar için tutuklama talebi Advert

Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınanlardan bir kısmı adliyeye sevk edildi. Aralarında Oktar ve ‘kedicik’ olarak adlandırılan şüphelilerin de bulunduğu grup 29 Mayıs Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan ve ‘kedicik’ olarak adlandırılan şüpheliler de, 29 Mayıs Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 187 şüpheliden 92’si adliyeye sevk edildi.

‘BİZ DİNİ BİR GRUBUZ’

Oktar ifade verirken üç avukatının yanında bulunduğu ve kendilerini ‘dini bir grup olarak’ tanımladığı, hakkındaki suçlamaları da reddettiği öğrenildi. Polis, Oktar’a akıl sağlığının yerinde olup olmadığını sorduğunda ise Oktar “Yerinde” yanıtını verdi.

Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 32 kişi “örgüt kurma”, “çocuğa cinsel istismar” suçlarının da aralarında bulunduğu 7 suçtan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildiler.

(DUVAR )

Adnan Oktar için tutuklama talebi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı