Tercih buluşmaları Üsküdar’da başlıyor…

Üsküdar Üniversitesi, Tercih ve Tanıtım Günleri’nde akademisyenleri adaylarla buluşturacak. “Tercih Buluşmaları”, üniversite adaylarına gelecekle ilgili verecekleri kararda önemli ölçüde yol gösterecek. Programın ilk konuğu Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan olacak. Adaylarla 5 Ağustos 2018 Pazar günü bir araya gelecek olan Prof. Dr. Arıboğan, “Değişen dünyada yeni fırsatlar ve kariyer fırsatları” başlıklı bir konuşma yapacak.

954 kez okundu.
Tercih buluşmaları Üsküdar’da başlıyor… Advert

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda düzenlenecek “Tercih Buluşmaları”, üniversite adaylarına gelecekle ilgili verecekleri kararda önemli ölçüde yol gösterecek.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Sultan Tarlacı, Doç. Dr. Serhat Özekes ve Dr. Öğretim Üyesi Ihab Elaff adaylarla bir araya gelecek.

“Tercih Buluşmaları” nın ilk konuğu, akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan olacak.
Prof. Dr. Arıboğan, 5 Ağustos 2018 Pazar günü “Değişen dünyada yeni fırsatlar ve kariyer fırsatları” başlıklı bir konuşma yapacak.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 12 Ağustos 2018 Pazar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy 10 Ağustos 2018 Cuma günü gençlerle buluşacak.

Tercih buluşmaları Üsküdar’da başlıyor…
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Akçakale'de 14 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Akçakale'de 14 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi töreni düzenlendi
Şanlıurfa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi töreni düzenlendi