Milletvekili ÖZCAN'den Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil ÖZCAN'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesaj

772 kez okundu.
Milletvekili ÖZCAN'den Zafer Bayramı Mesajı Advert

1071 yılında tarihin akışını değiştiren ve Anadolu’nun ebedi vatan toprağı olmasını sağlayan Malazgirt Meydan Muharebesi ve İstiklal Mücadelemizin dönüm noktası Büyük Taarruzla vatan toprağından düşmanı def ettiğimiz bu tarihi zaferleri gururla Zafer Haftası olarak kutlamaktayız.

Atalarımız 1071 yılında Malazgirt’te adaleti, barışı ve eşitlik anlayışını beraberinde getirmiş ve aynı anlayış Anadolu topraklarında devam etmektedir. Malazgirt Meydan Muharebesi’nde kazanılan destansı zafer, son devletimiz Türkiye Cumhuriyetinin de bugünkü sağlam temellerinin net göstergesidir.

“Ya İstiklal, Ya Ölüm” tercihi ile baş başa kalması durumunda aziz milletimizin neleri başarabileceğini, bağımsızlığı için neleri göze alabileceğini Büyük Taarruz ile dosta düşmana karşı tüm dünyaya ispatlamıştır.

Sultan Alparslan’ın 1071 yılında “Şehit olursam üzerimdeki bu beyaz elbise kefenim olsun, zaferi kazanırsak istikbal bizimdir” sözleri ile Gazi Mustafa Kemal’in Büyük Taarruz sırasında “Biz, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş ve olmaya devam edecek bir Milletiz” sözlerine bu vesile ile bir kez daha dikkat çekmek istiyorum.

Farklı zamanlarda, farklı komutanlarla aynı emelleri besleyen düşmanlara karşı verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin şimdilerde de farklı boyutlarını devletimiz ve milletimiz olarak bir kez daha yaşamaktayız.

Dün Sultan Alpaslan’ın ve Gazi Mustafa Kemal’in etrafından birleşen aziz milletimiz son yıllarda devletimize yönelik saldırılar karşısında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hain odaklara birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz olduğunu ispatlamıştır.

Milletimizin 15 Temmuz gecesindeki kahramanlık destanı ve son olarak ekonomik ve siyasi bağımsızlığımıza yönelik saldırılar karşısındaki milli ve yerli duruşu bunun net göstergesi olurken tüm dünyaya yeni bir mesajdır. 

Son olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası vesilesi ile Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

 

 

                                                                                         

 

Milletvekili ÖZCAN'den Zafer Bayramı Mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü
Filistin Başbakanı Mustafa, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü