Taş, Haliliye’den Aday Adayı Oldu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Başarılı iş adamı Mustafa Taş, Haliliye Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

905 kez okundu.
Taş, Haliliye’den Aday Adayı Oldu Advert

Taş, Mart 2019’da yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde Haliliye’den aday adaylığı için başvuru yaptı. Başvuru dosyasını Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’a yaptı.

Taş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Bazı kentlerin ruhları, renkleri, tarihleri ve talihleri vardır. Haliliye bu kentlerden biridir. Hz. İbrahim den aldığı ‘HALİL’ sıfatını dostluk, kardeşlik muhabbetiyle yoğurmuş bir kent. Bu kentin tarihi geçmişten yazılmış. Biz yeniden bir tarih yazmak için değil, tarihini, dostluğunu, biriktirmiş olduğu varlığını geleceğe taşımak için birikimimiz ve bilgimizle bu hizmete aday olduk. Bu süreçte Manevi desteklerini esirgemeyen Başta aile büyüklerim, Ailem ve Ailem kadar yanımda duran dostlarıma ve nezdinde tüm sevdiklerime teşekkür ederim. Haliliye’de; Üreten, Kalkınan, Gelişen bir Belediyecilik anlayışı ile bu hizmete talibim. Dualarınız ve Desteğinizle birlikte ‘Başaracağız.’ ifadelerine yer verdi.

Taş Haliliye’den Aday Adayı Oldu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
İran: Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki anlaşmalara saygı duyuyoruz
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan
Çocuklar için 23 Nisan'a özel hazırlanan "Gazete Çocuk'" yayında