Urfa'da Tüp Bebek Merkezi Açıldı

Şanlıurfa'da bir ilke daha imza atan Özel Lotus Hastanesi, Kendi bünyesinde açmış olduğu Tüp Bebek Merkezi ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri büyük bir zahmetten kurtarıyor.

1344 kez okundu.
Urfa'da Tüp Bebek Merkezi Açıldı Advert
Tüp bebek tedavi yöntemi ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftler, bir çok zahmeti göze alıp genellikle çevre illerde bu tedaviyi yapabilmekteydi, Özel lotus hastanesinin Şanlıurfa'ya kazandırmış olduğu Tüp Bebek Merkezi ile çocuk sahibi olmak isteyenlere artık zahmetsiz ve daha kolay bir şekilde tedavi imkanı sağlayacaklarını vaat eden Op. Dr. Hakan Kadirağa, yıllarca çocuk özlemi içinde olan çiftlere çağrıda bulunarak, umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini, çiftlerin Özel Lotus Hastanesi Tüp Bebek Merkezine müracaat ederek tedavi imkanı sağlayabileceklerini belirtti.
Özel Lotus Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül, Tüp Bebek Merkezi'nin Şanlıurfa halkı için bir gereksinim olduğunu belirterek, Tüp bebek merkezini Şanlıurfa halkına kazandırmanın mutluluğu içinde olduğunu ve Tüp Bebek Merkezinin açılışında emeği geçen tüm Şanlıurfalı bürokratlar ve yerel yöneticilere teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa'da tüp bebek merkezi açıldı.
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı