ASPİM personeline resmi yazışmalar hakkında eğitim verildi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) personeline Kalite Standartları Belgesi kapsamında eğitim verildi.

1642 kez okundu.
ASPİM personeline resmi yazışmalar hakkında eğitim verildi Advert

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün almış olduğu kalite standartları belgesi İSO 9001 çerçevesinde hizmet standartlarının yükseltilmesi amacı ile İl Müdürlüğümüz personeline, Avukat Mustafa Köse ve Öğretmen Şeyhmus Elgaç tarafından resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile kalite standartları hakkında eğitim verildi.

ASPİM Toplantı salonunda gerçekleşen eğitim programına ASP İl müdürü Murat Demirkol, il müdür yardımcıları ve personeller katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, geçen yıl TSE Denetçileri tarafından yapılan incelemeler sonrasında İl Müdürlüğümüz Kalite Standartları Belgesi İSO 9001belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu doğrultuda personelimiz eğitim almaya devam ederek daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

 

ASP İl Müdürlüğüne bağlı tüm kuruluşlarda eğitimin verildiğini belirten Demirkol, ”Kalite Yönetim Sistemindeki faaliyetlerin ve sonuçlarının planlanan şekilde uygunluğunu doğrulamak ve kurulan Kalite Yönetim Sisteminin etkinliğinin tespitini yapmak, eksikliklerin giderilmesini ve iyileştirilmesini sağlamak için eğitimli personel tarafından yılda en az iki defa kuruluş içi kalite tetkiki yapılır. Tetkikler sonucunda birimlerde görülen eksikliklerin düzeltilmesi ile ilgili düzeltici ve önleyici faaliyet başlatılır. (Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler, iç tetkik sonucunda, müşteri şikâyetleri, Personel önerileri ve sistem içerisinde görülen diğer uygunsuzluklar nedeni ile başlatılır.) Kalite Yönetim Sisteminin bir bütün olarak belirlenen şartları yerine getirmesi, sistemin ve uygulamalarının devamlılığının sağlanması, Kalite Politikası ve hedeflere ulaşılıp ulaşılmadığının değerlendirilmesi amacıyla yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi için Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı yapılır. Bu toplantıda, toplantının daha önceden belirlenmiş gündem maddeleri hakkında tek tek görüşülerek kararlar alınarak sistemin gelişimi ve şimdiki durumu ele alınır” dedi.       

ASPİM personeline resmi yazışmalar hakkında eğitim verildi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması