“BENİMDE BİR ÖĞRENCİM VAR” PROJESİ HİLVAN’DA HAYAT BULACAK

Hilvan İlçesini Tanıtma Kalkındırma ve Kültür Derneği bünyesinde hazırlanan “Benimde Bir Öğrencim Var” projesi ilçe’de hayat bulacak.

1588 kez okundu.
“BENİMDE BİR ÖĞRENCİM VAR” PROJESİ HİLVAN’DA HAYAT BULACAK Advert

Hilvan İlçesini Tanıtma Kalkındırma ve Kültür Derneği tarafından hazırlanan “Benimde Bir Öğrencim Var” projesi kapsamında ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde okuyan toplam 313 fakir öğrenci bu proje ile yararlanacak.

İlçemiz üzerinde oluşan fakirlik simgesini bir nebze olsun kaldırmaktır diyen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Şil;” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tespit ettiği, derneğimize göndermiş olduğu 313 fakir öğrenci ile ilgili çeşitli çalışmalara başladık. Bu çalışmaların kapsamında birkaç tane proje elde ettik.  “Benimde Bir Öğrencim Var” projesi ile 313 öğrenciye yardım etmeyi hedefliyoruz. Bu proje ile ilçemiz üzerinde oluşan fakirlik simgesini bir nebze olsun kaldırmaktır.

Şil, Yapacağımız bu yardımların içerisinde Kışlık Ayakkabı, Mont, Kazak ve Kalem defter seti olacaktır. Buradaki en büyük pay hayırsever vatandaşlara düşmektedir. Bu çocuklar bizlerin yarınlarıdır.

Şanlıurfa sondakika göndem sağlık yaşam gaphaberleri ruhanews spor pkk Ortadoğu terör ölüm siyaset din ırk mezehp ışid operasyon
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Öztrak, Princeton Üniversitesi'ne gitti
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi
Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı ikinci bitirdi