GAP ARENADA PUANLAR PAYLAŞILDI

GAP ARENADA PUANLAR PAYLAŞILDI

Bu içerik 1113 kez okundu.

   PTT 1. Lig'in 22. haftasında Şanlıurfaspor ile Osmanlıspor 1-1 berabere kaldı. Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan ve Süleyman Abay'ın yönettiği maçta, Osmanlıspor 42. dakikada Muhammet Reis ile öne geçti. Bu gole karşılık olarak Kenan Karışık Şanlıurfaspor adına 59. dakikada penaltıdan eşitliği sağladı.
   

    Müsabakaya ilgi oldukça fazladı.Müsabakayı izlemeye yaklaşık 10 bine yakın taraftar kitlesi izlemeye gelmişti.Protokol tribünü tıklım tıklım doluydu.Protokol tribününde Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK ve Ankara büyükşehir belediye başkanı Melih GÖKÇEK’te maçı izleyenler arasındaydı.Böyle görüntüler müsabaka adına ve şehrimiz adına çok güzel görüntülerdir.
    Müsabakanın kritiklerine gelince; Müsabakaya Şanlıurfaspor çok iyi başladı.Sistem 4-3-3 olarak değişmişti.Bu sistem demek ki hücuma  dönük oynayacağımızı gösteriyor.Müsabakada bu sistemle gol pozisyonlarına çok girdik.Hele hele 2 tane net golü nasıl kaçırdığımıza halen inanamıyorum.Bu gollerin kaçılması şansızlık olarak görüyorum.İlk yarıyı 2-0 önde kapatmamız gerekirken ne yazık ki Osmanlıspor hak etmediği bir penaltı pozisyonu ile 1-0 önde kapattı.
Müsabakanın ikinci yarısına gelince; İkinci yarı her iki takımın üstün oyunu ile başladı.İkinci yarı çok hızlı bir müsabaka izliyorduk.Bu hızlı futbol taraftarlara güzel bir maç izletti.Şanlıurfaspor ilk yarıda oynadığı futbola ikinci yarı fazlasını katmıştı.Zenke 6 pas içerisinde o golü kaçırmış olmasaydı durum çok farklı olacaktı.9 tane pas attı 9’uda isabetsiz pas oldu.Formdan düştüğü her halinden belli.Müsabakanın 67.dakikasında Zenke ceza sahasının içerisinde düşürülerek penaltı kazanmış oldu.Penaltıyı gole çeviren isim Kenan KARIŞIK oldu.Bu golden başka gol çıkmayınca bu güzel karşılaşma her iki takımın kaydettiği penaltılar ile 1-1 beraber bitti.Adiloviç yerine genç bir oyuncunun oynatılmasını istiyorum.Çünkü istikrarsız bir futbolcu.
Osmanlıspora gelince;Çok kaliteli futbolcular var.Ama ne yazık ki sonuca gidemiyorlar.Uğur Hoca sanki Urfa deplasmanına 1 puan için gelmişti.Çünkü ikinci yarı 3 tane en iyi oyuncularını çıkartarak defansa yönelik oynamaya başladı.Buda demek ki ben 1 puana razıyım… Uğur Hocanın maç bitiminde yaptığı hareketler hiç hoş değildi.Maç bitiminde polis arkadaşlar kendisi ile fotoğraf çektirmek isterken ‘’Beni yalnız bırakın’’ diyerek öfke ile içeri girdi.Ne gereği var bu hareketlere.…Sizin gibi bir hocaya hiç yakışmadı.
Osman Hocayı tebrik ederim.Osman hocanın gelişi takıma farklı bir hava kattı.Önümüzdeki haftalarda oynanacak olan müsabakalarda hem Osman hocaya hemde Şanlıurfaspora başarılar dilerim…

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı