HOROZ ÖTERSE ŞANLIURFA PLAY OFF’A KALIR
Ömer Dodanlı

HOROZ ÖTERSE ŞANLIURFA PLAY OFF’A KALIR

Bu içerik 1376 kez okundu.

Şanlıurfaspor’un umudu Horoz’un Ötüşüne Bağlı.

Geçtiğimiz  haftada deplasmanda Boluspor'u yenemeyen Şanlıurfaspor'un  play-off umutları Denizlispor’un Samsun’da ötmesine bağlı bir başka deyişle horoz öterse Şanlıurfa play off’a kalır. Şanlıurfaspor- Kayserispor’u yenmesi yetmiyor.Şanlıurfaspor hem yenecek hem de Horoz’un Samsun’da ötmesini bekleyecek.Aksi taktirde Şanlıurfaspor’un umudu bir başka  bahara kalacak.

PTT 1. Lig'de 34.haftaya  girilirken geçen haftaki Boluspor beraberliği ile  play-off'un dışında kalan Şanlıurfaspor, Bu hafta sahasında oyanayacağı  Kayserispor ile ligin son maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sezona yaptığı transferlerle Süper Lig parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, geçen hafta sonu deplasmanda oynadığı Boluspor ile golsüz berabere kalarak, ligin bitimine bir hafta kala play-off iddiasını zora sokmuştu. Sarı-yeşilliler alınan Boluspor beraberliği ile  PTT 1.liginin son haftasına girerken  52 puanla 7. Sıraya düştü ve play off umudunu rakiplerinin kaybedeceği puan ve puanlara bıraktı. Şanlıurfaspor 2014-2015 Sezonunun son  maçında Süper Lig'e çıkmayı iki hafta önce garantileyen Kayserispor'u sahasında ağırlayacak. sarı-yeşilli ekip , play off  içinde yer bulabilmek  için bu karşılaşmayı kazanması yetmeyecek,Şanlıurfaspor Kayserispor maçını mutlaka kazanması gerekiyor ve  rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

Şanlıurfaspor’un  play-off’a kalabilmesi için Süper ligi garantileyen Kayserispor’u  yenmesi gerek ve bunun yanında da rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Şanlıurfaspor’un  Kayserispor’u yenmesi halinde gözü kulağı Samsun’daki Samsunspor-Denizlispor maçında olacak.Samsunspor-Denizlispor’a puan kaybederse ,diğer bir deyişle ‘’ Horoz Samsun’da öterse’ Şanlıurfa Play Off’a kalır.

İnşallah Samsun’da horoz öter,Şanlıurfa play off’a kalır.

 

Görelim Mevlam neylerse güzel eyler.

DİĞER YAZILAR
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı