Edesssatvspor 6-3 Basınspor

Şanlıurfa’da gelenek haline gelen kurumlar arası halı saha maçı bu haftada devam etti. Bu haftanın müsabakası Edesssatv bünyesinde hizmet veren Mavi Tanım adına kurulan Mavi Tanıtımspor ile Basınspor arasında oynandı maçı geriye düşmesine rağmen Mavi Tanıtımspor açık ara ile kazanmayı başardı.

SPOR - 28-09-2016 22:58

Şanlıurfa’da her hafta oynan kurumlar arası  halı saha müsabakalırı devam ederken bu haftaki maçı Mavi Tanıtımspor kazandı.

 

Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçen Mavi Tanıtımspor  ilk yarının sonlarına doğru direnci az da olsa düştü. Bunu  fırsat bilen Basınspor tüm hatları ile rakip sahaya yönelerek ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

 

Mavi Tanıtımspor’un  en etkili futbolcularından Umut Aydın’ın olmaması büyük bir eksiklik olsa da Mavi Tanıtımspor ikinci yarı kendini hücumda gösteren Hanifi Kılıç arkadaşlarına  çıkardığı toplarla aradaki farkı indirmeyi başardı.

 

İlk yarıda oynayamayan Yusuf  Savaş ve Yakup Savaş yapılan bütün asistleri gole çevirerek takımlarını 3-1’den 6-3 öne geçirmeyi başardı. Takım son 10 dakika ise 3 farkın avantajını kullanarak savunmaya geçip bu skoru korumayı başardı. Defansta  hiçbir zaman yerini terk etmeyen Ahmet  Aydın ve Hüseyin Savaş takım arkadaşlarına tamamen moral vermeyi başardı.

Günün Diğer Haberleri