Harran Üniversitesi Öğrencileri, Filistin'e Destek İçin Eylem Başlatıyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, Filistin'e destek amacıyla önemli bir eyleme imza atıyor. Üniversitenin Osmanbey Kampüsü'nde bulunan yemekhanenin önünde gerçekleşecek oturma eylemi, bugün saat 12.30 ile 14.00 arasında başlayacak. Bu anlamlı eyleme değerli basınımız da davetli.

GÜNDEM - 02-05-2024 10:54

Filistin'deki son gelişmelerin ardından dünyanın dört bir yanından sesler yükseliyor ve dayanışma gösteriliyor. Harran Üniversitesi öğrencileri de bu çığlığa destek vermek ve seslerini duyurmak için bir araya geliyor. 

Eylem, barışçıl bir şekilde gerçekleştirilecek ve Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekmek için bir platform oluşturacak. Öğrenciler, adalet ve insan hakları için mücadele etmek adına bir araya gelmenin önemini vurgulayacaklar.

Günün Diğer Haberleri