'Elif' Tiyatro Oyunu Şanlıurfa'da Sahnelenecek

İzmir Şanlıurfa Federasyonu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir etkinliği Şanlıurfalılarla buluşturmaya hazırlanıyor. İzmir Zor Sanat Tiyatrosu'nun yönetmeni Ferhat Kıran'ın yazıp yönettiği ve yönettiği, çocuk istismarını konu alan 'Elif' adlı tiyatro oyunu, İzmir ve çevresindeki birçok ilçede sahnelenmeye devam ediyor.

KÜLTÜR - SANAT - 30-09-2024 22:43

26 Eylül 2024 tarihinde Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna yoğun ilgi gösterildi. İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, yönetim ekibi ile birlikte her etkinlikte gösterdikleri başarıyı tiyatro etkinliklerinde de sürdüreceklerine inandıklarını belirtti.

Federasyon, bu anlamlı oyunu Şanlıurfa ve ilçelerinde de halkla buluşturmayı amaçlıyor. Bu bağlamda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından destek beklediklerini açıkladı. Çocuk istismarına karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan 'Elif' oyunu, Şanlıurfa'da da hemşerilerle buluşarak toplumsal bilince katkı sağlamayı hedefliyor.

Desteklerin artmasıyla, oyunun Şanlıurfa sahnelerinde de izleyiciyle buluşması için çalışmaların hızla sürdüğü belirtildi.

Günün Diğer Haberleri