Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atilla Aksoy, göreve başlamasının ardından anlamlı bir mesaj yayımladı.
Aksoy, Göreve başlamanın heyecanını dile getiren Aksoy, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için çalışacaklarını belirtti.
Atilla Aksoy, görevin kendisine tevdi edilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü' ne teşekkür etti. Şanlıurfa'nın "medeniyetlerin kavşağı" ve "peygamberler diyarı" olarak taşıdığı öneme değinen Aksoy, şehrin tarihinden, bereketli topraklarından ve manevi zenginliğinden ilham alarak hizmet edeceğini ifade etti.
Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hakkaniyeti ve hoşgörüyü esas alan bir anlayışla çalışacağız. Devletimizin şefkatli eli ve Emniyet Teşkilatımızın güçlü yapısıyla bu şehrin her sokağında, her hanesinde olacağız. Bizim işimiz sadece düzeni sağlamak değil, aynı zamanda güven duygusunu evinizin bir ferdi yapmaktır. Zaman, mekân, mesai mefhumu gözetmeden çalışacak; Fırat’ın akışı kadar kararlı, Harran güneşi kadar içten olacağız.”
Atilla Aksoy, hukukun üstünlüğüne dayalı, hak ve özgürlüklere saygılı bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını vurguladı. Valilik liderliğinde diğer kurum ve kuruluşlarla tam bir uyum içerisinde çalışacaklarını belirten Aksoy, Türk Polis Teşkilatı'nın gücü ve tecrübesini arkasına alarak Şanlıurfa’ya hizmet etmeyi bir onur olarak gördüğünü ifade etti.
Görev sürecinde gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Aksoy, mesajını şu temennilerle sonlandırdı:
“Bu ulvi görevin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.