Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili ,2017’nın Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili Şoförler ve Otomobilciler Odası için hizmet yılı olduğunu ifade eden Başkan Karageçili, “2017 Şoförler ve Otomobilciler Odası için hizmet yılı oldu ifade etti.
Karageçili , yeni yıl mesajında. Geride bıraktığımız 2017 yılı bölgemizde, coğrafyamızda ve Dünyanın çeşitli yerlerinde büyük acıların, trajedilerin,ölüm,yıkım ve hukuk dışı olayların yaşandığı bir yıl olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Emperyal güçler ve onlara satılmış işbirlikçileri kendi çıkarları uğruna özellikle Ortadoğu coğrafyamızda akıl,vicdan ve hukuk dışı gelişen ve yaşanan tüm olayların ve acıların birinci derece sorumlusudur.
“2018 BARIŞ,KARDEŞLİK VE HUZUR YILI OLSUN”
Başkan Karageçili “Temennimiz 2017 yılında yaşanan savaşların,acıların ve zulümlerin artık son bulmasıdır. 2018 Yılı Ülkemiz, coğrafyamız ve tüm Dünya için barış, kardeşlik ve huzur yılı olsun. Sivil toplum örgütleri olarak özelde ilimiz genelde Ülkemizin her alanda gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm şanlıurfa Halkımıza güzellikler getirmesini yüce Allah’tan diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.