Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm babaların gününü kutladı.
Başkan Özyavuz, mesajında babalığın kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Evlatlarımızın hayata tutunması için gösterilen fedakârlıklar, her türlü takdiri hak ediyor. Sevgi ve saygının aile içerisinde kökleşmesini sağlayan, varlıklarıyla hayatımıza yön veren babalarımızın hakkı ödenmez” ifadelerine yer verdi.
Babanın, bir çocuğun söylediği ilk sözlerden biri olduğunu hatırlatan Özyavuz, “Ailesine güç veren, şefkat ve merhamet timsali babalarımızı sadece yılın bir günü değil, hayatımızın her anında anmak, onlara sevgimizi göstermek gerekir” dedi.
Başkan Mahmut Özyavuz, özellikle şehit babalarına da mesajında yer vererek, “Yaşamımızın her anında bizlere güç katan, bin bir emek ve zorlukla yetiştirdikleri kıymetli evlatlarını vatan uğruna feda eden başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözleriyle mesajını tamamladı.