Rize’de silah operasyonu

Rize, 4 Eylül (Hibya) - Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

GÜNDEM - 04-09-2025 15:38

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda çeşitli adreslerde ve şahısların araç, ikamet, işyeri ve üzerlerinde gerçekleştirilen aramalarda: 15 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatlı tabanca, 172 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Yürütülen operasyonlar neticesinde 36 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden 32’si, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 1 kişi adli kontrol şartıyla, 3 kişi ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri