En Çok Konuşulan Televizyon Kanalları Ve Diziler Belli Oldu

Yeni yıla hızlı giren televizyon kanalları, farklı proje ve yapımlarla birbirleriyle adeta yarışırken, Ocak ayının en çok konuşulan televizyon kanalları ve dizileri de belli oldu.

KÜLTÜR - SANAT - 07-02-2018 12:09

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, yeni yılın ilk ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in incelemesine göre medyanın en çok konuştuğu televizyon kanalı bin 10 yazılı basın haberiyle adından söz ettiren Kanal D oldu. Kanal D’yi 991 haberle ATV takip ederken, Show TV 730, Star TV 673, NTV 570 haberle en çok habere konu olan kanallar oldu.

OCAK AYINDA EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVEDE

2018’in ilk ayında kanalların dizi performansları da dikkat çekti. Reyting yarışı kıyasıya rekabete sahne olurken, medyanın en çok konuştuğu diziler de belli oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Ocak ayında 376 yazılı basın haberine konu olarak, ATV’nin en çok konuşulan dizisi oldu. TRT 1’in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul, 315 yazılı basın haberiyle kanalın en çok konuşulan yapımı oldu. Yazılı basının en çok konuştuğu kanal olan Kanal D’nin en çok konuşulan yapımı, Perşembe günleri izleyiciyle buluşan Vatanım Sensin olurken, dizi hakkında Ocak ayında 204 haber çıkışı tespit edildi. Star TV’nin en çok konuşulan yapımı 181 habere konu olan Ufak Tefek Cinayetler olurken, Fox TV’nin en çok konuşulan yapımı hakkında 141 haber çıkan Bizim Hikâye oldu. Show TV’nin popüler dizisi Çukur, 128 haberle kanalın en çok konuşulan yapımı olmayı başardı.

ki katı.. Yıllık 60 bin civarı doğum gerçekleşiyor. Yeni doğum hastanelerinin belirlenmesi ile ilgili çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bir de hastanelerin kolay ulaşılabilir noktalarda olmasına hassasiyet gösteriyoruz. Şehrin bazı yerlerinde hastane yoğunluğu varken hatta yeni bazı projeler de buralarda düşünülürken bazı bölgelerinin bu konuda eksik olmasını içimize sindiremiyoruz. İnşallah en acilinden başlayarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz”.

KAMU KAYNAKLARINI ETKİN KULLANMA GAYRETİNDEYİZ

TÜMSİAD Yönetimi ikinci ziyaretini Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığına atanan Dr. Faruk Günak’a gerçekleştirdi. Dr. Günak’a başarı dileklerini ileten TÜMSİAD Şube Başkanı M.Sadık Sade, “Doktorumuz uzun zamandır tanıdığımız ehil bir idareci.. Görevini tam layıkıyla yapacağına dair inancımız tamdır. Özellikle bürokraside liyakatin esas alınması düşüncesindeyiz. Biliyoruz ki; iş ehlinde olursa memleket rahat eder” şeklinde konuştu.

Dr. Faruk Günak da yaptığı açıklamada, “Her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen bir şehre sınırlı kaynaklarla hizmet vermek durumundayız. Kamu kaynaklarını etkin kullanmaktan başka şansımız yok. İsraf edilecek bir tek kuruşumuz bile yok. Bir makamı temsil ediyoruz ama aynı zamanda bunun vebalini de taşıyoruz. Rabbim bizlere bu görevi onuruyla ve şerefiyle tamamlamayı nasip etsin” dedi.

Günün Diğer Haberleri