Ülkü Ocakları’ndan Gazeteci Mehmet Dener’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı, gazeteci Mehmet Dener hakkında yapılan tartışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

GÜNCEL - 17-05-2026 13:34

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı, gazeteci Mehmet Dener hakkında yapılan tartışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Dener’in “yakından tanındığı, Ülkü Ocakları’nda yetişmiş bir vatan evladı olduğu” ifade edilerek şu ifadelere yer verildi:
“Mehmet Dener ağabeyi yakından tanırız. Öz evladı ocakta büyümüş, yetişmiş bir vatan evladıdır.

Tartıştığınız konu bizi ilgilendirmiyor olabilir lakin bu suçlama vicdan taşıyan herkesi ilgilendirir. Şehrimiz adına her şeyin daha etik yapılması gerekir.”

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz tarafından yapılan açıklamanın, kamuoyunda tartışma konusu olan iddialar ve sosyal medyadaki yorumlar üzerine geldiği belirtildi.


 

Günün Diğer Haberleri