TİMBİR Genel Başkanı Basa: Bayram dayanışma ve kardeşliktir

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı paylaştı.

3.SAYFA - 26-05-2026 17:48

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Basa mesajında, “Kurban Bayramı; paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin ve gönüllere dokunmanın en güzel vesilelerinden biridir.” İfadesini kullandı.

Bayramın sağlık, huzur ve bereketli geçmesi temennisinde bulunan Başkan Basa, “Kurban Bayramı; paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin ve gönüllere dokunmanın en güzel vesilelerinden biridir. TİMBİR olarak; başta fedakarca görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bayramın; ülkemize sağlık, huzur, bereket ve birlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve muhabbetin her haneye ulaşmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri