Haber Merkezi Gaphaberleri.com-Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden HDP Urfa Milletvekili Adayı Serhat Dicle Yüksel, kırsal alanda çalışmalarını genişletti.
İlçenin Güneyinde ve Güney doğusunda yaklaşık 10 köye giden Yüksel’e HDP İlçe Eş Başkanı Tamer Şenbayram ve ve HDP ilçe yöneticileri de eşlik etti.
Bahar mevsiminin gelmesi ile köylerdeki koyun kırpma çalışmalarını da izleyen Yüksel : “Bende çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Çiftçilerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Mazot fiyatı aldı başını gidiyor. Elektrik faturalarından çiftçilerin yüzü gülmez oldu. Oysa satacağımız ürünlerin fiyatı sürekli yerinde sayıyor. Bunlara dur demenin tek yolu HDP’dir. HDP ile tüm bu sorunları kökten çözeceğiz ve çiftçilerimizin yüzünü güldüreceğiz.” Dedi. Yüksel ve HDP’lilerin sabah başlayan köy ziyaretleri akşam saatlerine kadar devam edecek.