Üreticiler sokağa çıkma yasağından muaf mı…Erdoğan açıkladı!

Dicle Nehri üzerine inşa edilen Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nda uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağından üreticilerin muaf tutulduğunu açıkladı.

SİYASET - 19-05-2020 20:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans ile katılımıyla Dicle Nehri üzerine inşa edilen Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni gerçekleştirildi.

"ÜRETİCİLERİMİZE KISITLAMA YOKTUR"
Erdoğan, "Sokağa çıkma kısıtlamalarının salgının yayılmasını engellemek için getirdiğimizi tekrar hatırlatmak istiyorum. Sokağa çıkma kısıtlaması dışındaki kesimler teker teker sayılmıştır. Tarım ve hayvancılık kesimi de vardır. 23-26 Mayıs sokağa çıkma kısıtlaması dışında kalanlar arasında bitki ve hayvan işiyle iştigal eden vatandaşlarımız da bulunuyor. Üreticilerimiz için herhangi bir kısıtlama yoktur" şeklinde konuştu.

Günün Diğer Haberleri