Patates dağıtımını şova çevirdiler! Şanlıurfa’da acınası kareler

Fiyatları düşen ve üreticinin elinde kalan patatesin dağıtımına başlandı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) aracılığıyla üreticiden satın alınan patates Şanlıurfa’da da dağıtılıyor. Ancak patateslerin vatandaşlara dağıtılırken yetkililerce fotoğraf pozları verilmesi tepkilere neden oldu.

ŞANLIURFA-YEREL - 14-04-2021 11:08

Türkiye’de üreticinin elinde kalan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TMO tarafından alınan patateslerin ücretsiz dağıtımına başlandı.

81 il valiliğine gönderilen patatesler, Şanlıurfa’da da dağıtılıyor. Bazı ilçelerde kamyon ile getirilen patatesler çuvallarla ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.

PATATES’TEN ŞOV ÇIKARDILAR

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yapılan patates dağıtımı öncesinde mikrofonların kurulup konuşmaların yapılması ve ilçe yetkililerin patatesleri vatandaşlara dağıtırken fotoğraf çektirmesi “pes” dedirtti.

(RHA)

 

 

Günün Diğer Haberleri