Eyyubiye SHM’de evlilik semineri verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Eyyubiye Sosyal Hizmet Merkezi ilçe müdürlüğü tarafından “Aile İçi İletişim ve Evlilik” adlı seminer verildi.

KADIN - 19-09-2014 13:08

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Eyyubiye Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından yenice kadın kültür merkezinde  “Aile İçi İletişim ve Evlilik”  adlı seminer verildi.

Eğitim ve Danışmanlık birim sorumlusu Sosyolog Tuba Ocak tarafından verilen eğitim, evlilikte eş seçimi, gelin-kaynana ilişkileri, eşler arası iletişim gibi konular ele alındı.

Kadınların seminerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenice Kadın Kültür Merkezi birim Sorumlusu Zehra Çiftçi, bu tür çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Seminer her gün farklı bir kadın kültür merkezinde devam edilecek ve aile içi sorunların bitmesi için daha çok kadına ulaşılmayı hedefliyor.

Gaphaberleri.com: Süleyman TURAN

 

 

Günün Diğer Haberleri