Tekatlı: O firmaları tek tek deşifre etti! 200 Milyon Nerede?

Eyyübiye Belediyesi eski Ak Parti Meclis Üyesi Bilal Tekatlı,Birecik,Suruç ve Akçakale'de ihalelere giren firmaları ve ihalelerde dönen dolapları tek tek deşifre etti.

1279 kez okundu.
Tekatlı: O firmaları tek tek deşifre etti! 200 Milyon Nerede? Advert

Eski Ak Partili meclis üyesi Bilal Tekatlı,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,Birecik,Suruç ve Akçakale'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ tarafından yapılan ihalelerde Ali cengiz oyunları ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 200 milyon TL'lik yolsuzluk yaptığını iddia etti.

Ak Parti Eyyübiye Belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Ey Şanlıurfa halkı Şike var şaibe var dediğimizde belki inanmadınız.2020 yılında Akçakale içme suyu işini Buğra inşaat İle tektaş beton ortaklaşa alıyor.
Aynı firmalar Birecik kanalizasyon işine ayrı ayrı girip daha uygun teklif veren
Buğra inşaat eksik evrak veriyor.Ve ihale en yüksek teklifi veren tektaş betona kalıyor.Yani "ORGANİZE"İşler Olduğu ve kapalı kapılar arasında,anlaşmalar olduğu gün gibi aşikar.

''İŞİ 9 AY NEDEN BEKLETTİNİZ?''

Basın açıklamanızda eksik evrak yok diyorsunuz,ihaleye en düşük teklifi veren Atilla inşaat firması için,sadece teklif süresini uzatmamış diyorsunuz,İhaleye girerken 150 gün teklif süresi zaten geçerli degilmi?  İşi 9 ay neden beklettiniz? 150 günde sonuçlandırmanız gerekmezmiydi?

''2 MİLYON 768 BİN EURO NEREDE?''

Bu iş 4.482.000.00 Euro mal olacaktı iş 7.250.000.00 mal oldu.2.768.000.00 nerede? Bu ihaleler 4734 kamu ihale kanununa tabi değiller madem bu işler avrupa onayı alarak 
yazışmaların geç olacağını biliyordunuz neden teklif geçerlilik sürelerini 500 gün yapmadınız? 

''İHALENİN ÜZERİNDEN 5 AY GEÇTİ NEDEN SONUÇLANDIRMADINIZ?''

Yine yeniden hatırlatıyorum ben müneccimmiydim ki 18 Mayıs 2022 de attığım tweette ihale yapılalı 5 ay oldu ihaleyi niye sonuçlandırmıyorsunuz diye soru sorup,İhaleyi 1.2.3. Olan firmalara değil 4.olan firmaya vereceğinizi yazarken şike ve şaibelerinizden haberdar olduğum İçin.Sn Başkan @zabeyazgul Bey açıklamayı ŞUSKİ’ye yaptırıyor ama şu anda ŞUSKI Genel Müdürlüğünü yapan @SaidGulluoglu63’nun imza yetkisi bile elinden alınalı çok oldu.


''SURUÇ İHALE YOLSUZLUĞU NE Kİ?''

Tasarruf yapacağız diye en az 4-5 kişiye Genel Müdürlük maaşı veren Zeynel Bey için Suruç ihale yolsuzluğu ne ki? Şimdi tüm hemşehrilerim adına soruyorum Zeynel başkana 200 milyon nerede? 
#200milyonnerede.

''BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR''

Şimdi tüm ŞANLIURFA kamuoyuna soruyorum,kim bilgi kirliliği yapıyor kim hizmet üretemeyip vatandaşı kandırıyor.İlk günden beri söylüyorum Zeynel başkan bu kadim şehre ve bu partiye yüksünüz.İlk seçimde Ak parti ve Şanlıurfa bu yükten  kurtulacaktır. 
@zabeyazgul ''

 

 

 

Tekatlı: O firmaları tek tek deşifre etti! 200 Milyon Nerede?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz