Şanvak tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım günleri çok güzel geçti.Buradaki etkinliğinin başarılı grafik çizen Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş beyi kutlamak lazim!
Sanvak Ankara başkanı emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş 4 günlük tanıtım günlerinde güzel bir performans sergiledi.4 gün boyunca Ankara'da oturan Urfalılar ve Urfa’dan Ankara'ya gelen bütün hemserilerini yanlız bırakmadı.
Ben Şahsım olarak Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş'ın duruşu urfaya olan sevgisi bizim gözlerimizden kaçmadı.Evet Şanvak Başkanı Adam gibi adam paşamız ve Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Urfalı hemşerini her zaman bağrına bastı.Urfalılar paşamın bu hassasiyetini unutmayacak Burada En önemli konu Şanvak tarafından organize edilen Ankara Tanıtım günlerinden en büyük projelerinden biri 4 günlük tanıtım günlerinde Şanvak tarafından stantlar açıldı.Bu stantlarda satılan bütün ürünler Ankara'da ve çevre illerde öğrencilere burs vermek için yapıldı.Buda ayrı bir projedi burada Şanvak başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş,Yönetim kurulu üyelerinden Veysel Karani Oruç,Maruf Güneş,Ferudun Gençgel,Aykut Çakmaklı,Mahmut Nimetoğlu,Halil Bağiban,Orhan Baylan ve ismini sayamadığım Şanvak yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek hem bizlere hemde urfalı hemşerilerime düşer..
Evet burada Şanvak yönetim kurulu üyesi Oruç Group yönetim kurulu başkanı Veysel Karani Oruç'u unutursak ayıp ederiz.
Veysel Karani Oruç Urfalı hemşerimiz yıllardır Ankara'da kalıyor.Ankara'da hem Hotel hemde Ankara Haymana’da Termal oteli açtı.Ve Ayrıca Ankara Sincan ilçesinde Güneş Hasır Demir Çelik A.Ş sahibidir.Evet Veysel Oruç bey Urfalı hemşerimiz burada istihdam konusunda güzel bir yatırımları olmuş.Bir urfalı olarak bu bizi mutlu ediyor.Veysel Karani Oruç Ankara'da Urfalı hemserilerini her zaman kollayan ve desteklerini esirgemeyen bir şahsiyettir.Buna ben hep şahit oldum.Bu değerlerimize sahip çıkmak bizim asli görevimizdir.Veysel Karani Oruç beyin duruşu şahsiyeti urfaya olan gönül bağı inanınki tartışılmaz o bir Urfa sevdalısı O Ankara'daki sesimiz Yolun ve baktın açık olsun güzel insan!
Şanvak başkanımız Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş'ı Ve A takımını kutlar 4 günlük tanıtım günlerinde bizleri yalnız bırakmayan Şanvak yönetimine teşekkür ederiz. Ankarada bizlere desteklerini esirgemeyen Şanvak başkanımız Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş beye ve yönetim kurulu üyelerinden Veysel Karani Oruç beye,Maruf Güneş'e,Aykut Çakmaklı'ya Halil Bağıban'a,İsmail Bağıban'a,Orhan Baylan'a,Ferudun Gençgel'e,Mahmut Nimetoğlu'na ismini sayamadığım Şanvak ailesinin bütün üyelerine Şahsım olarak hepsine teşekkür eder.Ankarada kapısını bizlere açan bütün hemserilerime en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım.

