Şanlıurfa -Başbakanı Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 00.05'te Şanlıurfa'ya geldi.
Ahmet Davutoğlu'yu, GAP Havaalanı'nda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve diğer yetkililer karşıladı.
Başbakan’a eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu eşlik ediyor.
AKP URFA’YA AÇILIM
Davutoğlu, 13 yıl aradan sonra ilk kez Ankara dışında toplanacak Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek ve Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık gösteren Şanlurfa'ya İstiklal Madalyası'nın takdim edileceği programa katılacak.
Öte yanda bu gün sabah saatlerde Urfa’da yoğun yağmur altında vatandaşlar GAP arena kapalı spor salonuna akın etti
Urfa’da güvenlik hat Safa’da

