Kılıçdaoğlu’ndan Urfa açıklaması: Şanlıurfa'nın sorunları vardır demedi, diyemiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mesela, Şanlıurfa'yı alalım. Şanlıurfa'dan bir AK Parti milletvekilinin çıkıp, TBMM kürsüsüne, Şanlıurfa'nın sorunları vardır demedi, diyemiyor zaten” dedi.

3023 kez okundu.
Kılıçdaoğlu’ndan Urfa açıklaması: Şanlıurfa'nın sorunları vardır demedi, diyemiyor Advert

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM'de; partisinin grup toplantısında konuştu. Grup toplantısına, Almanya Sosyal Demokrat Partisi milletvekilleri Macit Karaahmetoğlu ve eşi de katıldı.

“ŞANLIURFA'YI ALALIM. ŞANLIURFA'DAN BİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN ÇIKIP, TBMM KÜRSÜSÜNE, ŞANLIURFA'NIN SORUNLARI VARDIR DEMEDİ”

Kılıçdaroğlu, konuşmasında Şanlıurfa’ya da değindi:

Seçim yasasını değiştireceğimizi söyledik, 'darbe hukukunu değiştireceğiz' dedik. Darbe hukukunu değiştireceğiz, dedik. Diyorlar ya 'Darbeciler, darbeciler…' Darbecilerin emrinden çıkmıyorlar, darbecilerin getirdiği hukuk baş tacı ediyorlar. Milletin vekilini millet seçecek, dedik. Bu kadar açık ve net söyledik. Geçen gazetede haber vardı, 100 küsür milletvekili hiç kürsüye çıkmamış. Çoğu AK Parti milletvekilleri. Niye çıkmıyorlar? Mesela, Şanlıurfa'yı alalım. Şanlıurfa'dan bir AK Parti milletvekilinin çıkıp, TBMM kürsüsüne, Şanlıurfa'nın sorunları vardır demedi, diyemiyor zaten. Sebebi ne? Darbe hukuku. ya ben bunu söylersem ya genel başkan beni listeye yazmazsa, ne olacak, benim milletvekilliğim gidecek diye.

 

# başkanı Şanlıurfa SON DAKİKA | başkan konuştu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı