Siverek kırsalında yol yapım çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesince başlayan yağışlara rağmen kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

835 kez okundu.
Siverek kırsalında yol yapım çalışmaları sürüyor Advert

Yıl boyunca kırsal mahallelerde ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi amacıyla çalışan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, başlayan yağışlara rağmen çalışmalarını aksatmıyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla ekip sayısının arttıran müdürlük, ilçenin kırsalında hummalı bir çalışma yürüttü. Ekipler, bölgede etkili olmaya başlayan sağanak yağışa rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Demirci ve Karakoyun mahallelerinde mahalle içi yolları yapan belediye ekipleri, zorlu kış şartları başlamadan çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin yıl boyunca mesai mefhumu gözetmeden çalışmalara devam ettikleri belirtildi.

Ekiplerin yağışa rağmen çalışmaları sürdürdüklerinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla kırsal bölgedeki ekip sayımızı arttırıp ilçemizin dört bir yanında yol yapım çalışmalarımızı sürdürdük. Bölgemizde başlayan yağışa rağmen çalışmaya devam eden ekiplerimiz yolları doğal sebeplerle tahrip olan mahallelerde çalışmaya devam ediyor. Çalışmalarımız mevsim şartları elverişli olduğu sürece devam edecektir.”

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Demirci ve Karakoyun sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.

Siverek kırsalında yol yapım çalışmaları sürüyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı