Kültür ve Turizm Haberciliği Yaygınlaştırma Paneli Şanlıurfa'da Yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen İMEF, TİMBİR tarafından organize edilen “Kültür ve Turizm Haberciliğini yaygınlaştırma” projesi Şanlıurfa ayağı gerçekleşti.

2526 kez okundu.
Kültür ve Turizm Haberciliği Yaygınlaştırma Paneli Şanlıurfa'da Yapıldı Advert

Programa Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, Kültür ve Turizm İl Müdürü Aydın Aslan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, TİMBİR Kurucusu ve IMEF Başkanı Süleyman Basa, ŞANDES Genel Başkanı gazeteci Cengiz Aksan, Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Necmettin Sağlam,Şanlıurfa İnternet Gazetecileri Dernek Başkanı Ömer Dodanlı, yerel gazeteciler ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panel öncesi protokol konuşmaları yapıldı.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, panelin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

ŞANDES Genel Başkanı Cengiz Aksan, kültür ve turizm haberciliğinin değerini anlamak için böyle bir proje başlattıklarını kaydetti. Kültür ve turizm haberciliğinin önemine değinen Aksan, bu konuda çalışmaları arttıracaklarını kaydetti. Aksan, katılımcılara teşekkür etti.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Yerel ve Bölgesel Medyanın Önemi, Gazetecilik etik Kurallar ve Dezenformasyon, Kültür Haberciliği, Turizm Haberciliği ve Habercilikte Etkin Sosyal Medya Kullanımı konuluları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Kültür ve Turizm Haberciliğinin Geliştirilmesi Projesi Şanlıurfa’da Yapıldı

Panelde Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Eda Turancı, turizm haberciliği hakkında konuşurken, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Elif Emre Kaya ise kültür haberciliğini anlattı.

Panelde, yerli içerik üretilmesi ve yerli içerik üretmeye teşvik edilmesinin önemine dikkat çekilirken haberlerde kültürel kimliğin yansıtılması gerektiği vurgulandı.

Program sertifika töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kültür ve Turizm Haberciliği Yaygınlaştırma Paneli Şanlıurfa'da Yapıldı sondakika gündem urfahaber güncel bak1turan
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
A Doğal Gaz ve Elektrik A.Ş, ihalede 1. oldu
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı
Şenliklerde hentbol ve masa tenisinde kazananlar kupa ve madalyalarını aldı