Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 20 yıl 2 ay ve 40 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan çalışmalar sonucu Siverek İlçesi Bayırözü mahallesinde yol aramalarında, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan hakkında 20 yıl 2 Ay ve 40 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı 
Basın Duyurusu 
1. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan çalışmalar sonucu Siverek İlçesi Bayırözü Mahallesinde 20.12.2022 günü yapılan Şok Yol Aramalarında Cebir,Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan hakkında (20) yıl (2) Ay (40) Gün kesinleşmiş hapis cezası  bulunan N.Ç. isimli şahıs yakalanmıştır. 
2. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 
3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.