Hasar gören Harran Hastanesi'nin taşınacağı yer belli oldu

Depremden Dolayı Hasar Görmüştü Başkan Özyavuz Harran Devlet Hastanesi'nin Taşınacağını söyledi.

1187 kez okundu.
Hasar gören Harran Hastanesi'nin taşınacağı yer belli oldu Advert

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa olmak üzere 10 ilde yıkıma yol açtı.

Meydana gelen yıkıcı depremde büyük bir hasar gören ve yıkılması için karar alınan Harran Devlet hastanesi, yeni hastane inşa edilene kadar geçici olarak Harran Belediyesi Gençlik Ve Kültür Merkezi'ne taşınacağı bildirildi. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada Harran devlet hastanesinin taşınacağını açıkladı.

Başkan Özyavuz; Deprem sebebiyle hasar gören ilçe devlet hastanemizi, Sn. Valimiz, İlçe Kaymakamımız  ve İl Sağlık Müdürümüzle yaptığımız istişareler sonucu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan ve ilçe belediyemize devredilen Gençlik Ve Kültür Merkezi'ne taşıma kararı aldık.Harran ilçemize yakışır Yeni devlet hastanemizin yapımının hızlandırılması için de gerekli adımları atıyoruz.Cenab-ı Allah bizleri her türlü afet, musîbet ve belâlardan; görünür, görünmez kaza ve beliyyelerden; tâkat getiremeyeceğimiz zorluk ve imtihanlardan muhafaza eylesin. Açıklamasında bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
Sebastian Steudtner sörfte dünya rekorunu geliştirdi
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması
YENİLEME - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması