KARAKÖPRÜ KIRSALI HİZMETE DOYUYOR

KARAKÖPRÜ KIRSALI HİZMETE DOYUYOR

969 kez okundu.
KARAKÖPRÜ KIRSALI HİZMETE DOYUYOR Advert

Karaköprü Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere hizmetlerini aralıksız bir şekilde götürmeye devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, İlhan mahallesinde başlatılan çalışmalarla, mahallenin tozdan ve çamurdan arındırılması amaçlanıyor.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köylere hizmetlerini götürmeye devam ediyor.  Bugüne kadar 83 kırsal mahalleyi tozdan ve çamurdan arındıran ekipler, İlhan Kırsal mahallesinde de çalışmalara başladı.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden İlhan Mahalle Muhtarı Mahmut İlhan, “Allah Karaköprü Belediyesinden razı olsun. Mahallemize hizmet getirdi. Çamurlu yollardan bizleri kurtarıyor. Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Mahalle sakinleri ise Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti. 

Siyaset urfa haber mhp chp akp hdp politika Ortadoğu savaş ölü yaralı mülteci kayıp infaz çocuk siyaset urfa haberler urfagöndemi gaphaberleri ruhanews
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail Başbakanı Netanyahu: Hükümet, Tekuma Planını onayladı
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor
İsrail ordusu, Hizbullah’a yönelik saldırılarına devam ediyor