HEMŞİRELİK KUTSAL BİR MESLEKTİR

Haber : Abdullah Yiğit

1015 kez okundu.
HEMŞİRELİK KUTSAL BİR MESLEKTİR Advert

 

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. M. Cihan Ekmen  Hemşirelik günü ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:

Fedakar hemşirelerimizin hemşireler haftasını (12-18 mayıs ) kutlarım 

Hemşirelik; tarihi çok eskilere dayanan, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Bu kutsal meslek geçmişten günümüze tıp biliminin de ilerlemesi ile çok önemli aşamalar kaydetmiş sağlık sistemlerinin vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir.
Hemşirelerimiz gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmektedir. Ülkemizin her köşesinde, köylerde ve kentlerde, kimi zaman zor şartlar altında, vazifelerini özveriyle gerçekleştirerek halkımızın sağlığına hizmet etmektedir.
Sağlık Hizmeti bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından biri olmuştur.
Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için hemşirelerimiz, sorumluluk bilinciyle vazifelerini en iyi şekilde yerine getirmektedirler.
Bu bağlamda özveriyle hizmet veren tüm hemşirelerimize teşekkürlerimi sunar, 12 Mayıs Hemşireler gününüzü kutlayarak, meslek hayatınızda başarılar dilerim

HEMŞİRELİK KUTSAL BİR MESLEKTİR Siyaset urfa haber akparti chp mhp hdp politika Ortadoğu savaş ölü yaralı mülteci kayıp infaz çocuk siyaset urfa haberler urfagöndemi gaphaberleri ruhanews urfadabugun
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları