Çakar’dan Kızıltepe Kendine Sahip Çık!

Bağımsız İnternet Gazetesi - Haber Merkezi Şanlıurfa(Ruha)-Süleyman TURAN

1131 kez okundu.
Çakar’dan Kızıltepe Kendine Sahip Çık! Advert

Kızıltepe çevre gönüllüleri derneği başkanı Menduh çakar: O Açıklama

 

 

Değerli Kızıltepe halkı son dönemlerde artan siyasi çalkantı olaylar artan kaos panik ölüm göz yaşı ve viran olmuş yerleşim merkezleri perişan olmuş insanlar.

İlçemiz de bir sesizlik, tedirginlik görünüyor halk insanlar haklı insanlar ruhen sağlıklı değil esnaf mağdur perişan kimse yatırım yapmıyor iş yok insanlar işsiz bu yetmiyormuş gibi çarşı da az insanlar görünüyor hele gece akşamdan sonra cadde ve mahalleler de sesizlik hâkim kimse dışarı çıkamıyor bir korku tedirginlik var.

 

İşte bu olmadı değerli Kızıltepe halkı ilçemize sahip çıkalım cadde ve sokaklarımızı başıboş  bırakmayalım herkes dışarı çıksın herkes kendi kapısının önünde otursun sohbet etsin çayını içsin eskisi gibi parklara gidelim caddelerde gezelim bu boşluğu bu fırsat fırsatçılara vermeyelim meydanı boş kişilere bırakmayalım huzurlu özgür bir yaşam için bir birimize destek olup bunu uygulayalım tüm muhtarlara buradan çağrıda bulunuyorum bu çağrıyı herkes kendi yerleşim merkezine yapsın örnek olsunlar.

 

Çakar olarak her akşam sonrası cadde de kapımın önünde oturup dostlarımla çayı içiyorum bazen de çocuklarımla da parka gidiyorum çevreye canlılık ve moral veriyorum.

 

Herkes empati kurup bunu yapmalarını diliyorum ilçemize yazık Qosere sahip çıkalım.

Çakar’dan Barış için müzakere diyalogların başlatılması önümüzde seçim arifeleri var gibi görünüyor tüm istek ve temennilerimiz barış için olsun...

Bu ölümler son bulsun bu viran olmuş kadim yerleşim merkezleri özgürlüklerine kavuşması dileğim e saygılar sunuyorum ..

.

Siyaset urfa haber mhp chp akp hdp politika Ortadoğu savaş ölü yaralı mülteci kayıp infaz çocuk siyaset urfa haberler urfagöndemi gaphaberleri ruhanews
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları