Eminoğlu: "HÜDA PAR'ın Erdoğan’ı desteklemesiyle hayal kırıklığı yaşamaya başladılar"

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

334 kez okundu.
Eminoğlu: Advert

Katıldığı bir özel TV’de gündeme ilişkin soruları cevaplayan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, seçimleri kaybedeceğini anlayan muhalefetin, kirli algı ve manipülasyonlarla HÜDA PAR'ın hedef aldığına dikkat çekti.

11 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme açıklamalarının ardından partilerinin medyada yoğun karalama ve saldırılara maruz kaldığına vurgu yapan Eminoğlu, son günlerde hedef gösterilmesiyle birlikte seçim lokallerinin fiili saldırıya uğradığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermelerinin muhalefetin hesaplarını altüst ettiğini belirten Eminoğlu, "Ancak HÜDA PAR'ın Erdoğan’ı desteklemesiyle hayal kırıklığı yaşamaya başladılar. Kendi planlarının, projelerinin, 70 yılın sonunda hayata geçeceğine inandıkları iktidar rüyasının gerçekleşmeme durumu onlarda baş gösterince, ellerindeki tek malzeme olan algı, manipülasyon ve iftiralarla bize saldırdılar. Bu dönemde biz her birisine tek tek cevap vermek istemedik. Bunları birebir polemiklerle değerlendirmek yerine, dürüst siyasetle yola devam etmek istedik. Ancak bunlar bu şekilde HÜDA PAR'ın dürüst siyasetine yabancıdırlar. Bunlar algı, manipülasyon partileridirler. Kendi yanlarında bulunan; sol, sosyalist, faşist, ırkçı, geçmişte kirli işlere bulaşmış olan parti isimlerini, adaylarını görmezden geliyorlar. 2012 yılında kurulmuş olan tertemiz partimize sürekli yeni bir algı ile saldırmaya devam etmektedirler. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen partilere bakarsanız; sol, sosyalist, marjinal partilerin onların yanında yer aldıklarını görürsünüz ama İYİ Parti’nin genel başkanının, başkan yardımcılarının, sözcülerinin bu partiler hakkında tek bir yorum yaptıklarını göremezsiniz. HÜDA PAR, bütün hepsinin hakkından gelebilecek kültür ve birikime sahiptir." diye konuştu.

HÜDA PAR'a saldırmanın muhalefete fayda sağlamayacağını iyi bildiklerini dile getiren Eminoğlu, halkın partilerinin yaptığı güzel işleri bildiğini ifade etti.

Saldırıların amaçlarının kendi çevrelerinde kümelenmiş olan karanlık örgütleri kamufle etmek olduğuna dikkat çeken Eminoğlu, şöyle devam etti:

"Halk şunu çok iyi biliyor ki HÜDA PAR’ın bulunduğu ortam ve çevre, toplumun faydasına olan en iyi çalışmayı yürütmüştür. Biz bir seçime giriyoruz. Diyoruz ki; bu seçim partilerin kendi fikirlerini insanlara ikna yoluyla, temiz bir dille aktarması gerekirken, bu düşmanlık ve nefret diliyle sahaya çıkan partiler, şu anda toplumun sinir uçlarına dokunmaya çalışmaktadırlar. Bunlar toplumu bölme, fitne ekme peşindedirler. Bir seçim için bu toplumu ateşe vermekten çekinmiyorlar. Şu anda onların bizi hedef göstermeleri nedeniyle bazı seçim bürolarımıza saldırılar olmaya başladı. Mansur Yavaş’ın mitingde, ‘Biz HÜDA PAR’ın kökünü kazıyacağız’ demesinden sonra Mersin’in Tarsus ilçesinde seçim büromuza ses bombası atıldı. Bakınız onların tetikçileri olan sözde gazeteciler, gece gündüz oturup kalkıp, aleyhimize çalışmaktadırlar.”

Hibya Haber Ajansı

?

Eminoğlu: "HÜDA PAR'ın Erdoğan’ı desteklemesiyle hayal kırıklığı yaşamaya başladılar"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız